Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon görcsölő menstrúáció...

Nagyon görcsölő menstrúáció és nyomásérzés az alhasban?

Figyelt kérdés
általába kerűlöm a gyógyszert de az első két nap nagyon rossz volt talán még sose fájt ennyire,hányingerem volt és szédűltem is.Tegnap du. ahogy pihentem egyszer csak olyan volt mintha valami súly lent volna az alhasamnál.

2012. máj. 9. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. máj. 9. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:

1: megtanulhatnál helyesen írni

2: ha eddig kerülted a gyógyszert eljött az ideje, hogy ne kerüld.

2012. máj. 9. 08:58
 3/5 A kérdező kommentje:
utólsó!nem azt kérdeztem hogy helyesen írok-e,első köszi
2012. máj. 9. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Az eső mesik általában még fájdalmatlanok, de ha beindul a peteérés, akkor már a prosztaglandin nevű "görcsöltető" anyag is képződik a méh nyálkahártyájában.

1. Szabad bevenni görcsoldót.

2. Érdemes kerülni az édességet főleg ha zsiradékkal van kombinálva, bár ilyenkor pont azt kívánjuk :( Szóval csoki és keksz helyett inkább gyümölcs és amúgy is könnyű kaják a jók inkább többször kis adagnyit. A folyadék mehet.

3. Átmenetileg megnő a a derék és csípőbőség: pár centivel bővebb, puhább és többnyire melegebb ruha esik jól a pocinál.

4. Vannak lazító tornagyakorlatok pl: [link]

5. Tampont csak a legnagyobb szükség esetén használj ( a hüvelyből is jó ha minél kijjebb jut ilyenkor a váladék)

Jobbulást!

2012. máj. 9. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A mozgás oldja a görcsöt. Nehéz elindulni mondjuk egy kiadós sétára, de utána meghálálja magát.
2012. máj. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!