Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Múlthét szombaton jött meg...

Múlthét szombaton jött meg először és anyukám szerint ma elkéne "múlnia" de szerintem még csütörtökig meglesz. Baj?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Nem mindenkinek egyforma hosszú. lehet 4 nap de 7-8 is, főleg, ha első.
2012. máj. 8. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy baj, nagy általánosságban 5-6 napig tart, van akinek még annál is tovább, akár 7 vagy 8 napig is elhúzódhat. Minden nő és minden szervezet más. Én szerencsére éppen a 4naposok közé sorolhatom magam, de csak amióta ezt a fogamzásgátlót szedem, azelőtt 5 napos volt nekem is. Ne aggódj, semmi baj! :-)
2012. máj. 8. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

2. vagyok, még annyi csak, hogy ha először jött meg, akkor olyan is előfordulhat még, hogy egyszer 6, köv hónapban 4 napos, amíg be nem áll. Szóval, ha következő hónapban kevesebb vagy több napig tart, akkor sem kell aggódni! Anyukád butaságot beszélt, ezzel az el kéne múlnia szöveggel, már bocs!

No para! :-)

2012. máj. 8. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az első 9 napig tartott.
2012. máj. 8. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Akkor baj, ha 10 napnál tovább tart.
2012. máj. 8. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szerencsés vagy,akkor holnap elmúlik, de 10 napig is eltarthat. Mindenkinél más a hosszúsága.
2012. máj. 8. 16:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2012. máj. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!