Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől van? Fontos!

Ez mitől van? Fontos!

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és egy hete barnás folyásom volt, és öt nap múlva hirtelen elmúlt. Az lehet, hogy menstruáltam? Még eddig ilyen nem volt.

2012. máj. 8. 19:30
 1/10 anonim válasza:
28%
Biztos hogy nem menstruáltál >_< mert akkor a vér folyt volna ...A barnás folyás előjele annak hogy nemsokára megfog jönni a menstruációd.:))
2012. máj. 8. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első: A barna folyás is VÉR, csak még a szervezetben kicsi megalvad és hüvelyváladékkal keveredve barna színű lesz.

Kérdező: Igen, az a menzeszed volt.

2012. máj. 8. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:

A menstruációs vér nem alvad meg....az összes darab, amit láttok, az méhnyálkahártya!

Ezért, ha valaki azt látja, hogy vércsepp jön belőle, ami UTÁNA megalvad, tudhatja, hogy az nem menzesz, hanem valami sokkal rosszabb!

Kérdező: igen, menstruálni fogsz, de eleinte nem jön rendes vér. (addig örülj :)) )

2012. máj. 8. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
A barna folyás igen is vér. Lassan folyik ki, összekeveredik a folyással és barna lesz. Vér és kész.
2012. máj. 8. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Barna folyás lehet fertőzés és hormoningadozás tünete is.
2012. máj. 9. 06:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne beszélj már ilyeneket...

dehogyis fertőzés, hamarosan megjön a mensid!

2012. máj. 9. 07:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen az elsők nagyon tudnak különbözni egymástól. Nekem annak idején a második volt pontosan ugyanilyen, mint amit leírtál. Bizony , írd be a naptárodba NAGYLÁNY LETTÉL!:)))
2012. máj. 9. 11:06
 8/10 Minii Vikii ***** válasza:
Ez nem fertőzés. Mondjuk nekem végig piros volt, de azért barna, mert megalvadt. Nem kell megilyedned, menstruáltál :)
2012. máj. 9. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 12voltam mikor megjött és ugyan ez volt! 5 napig barna volt, aztán egy hónap múlva megjött! Valószínű meg fog jönni!
2012. máj. 9. 15:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes válaszadónak! :)
2012. máj. 16. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!