Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ismer valaki jó nőgyógyászati...

Ismer valaki jó nőgyógyászati ambulanciát Óbudán, vagy környékén?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, még sosem voltam nőgyógyászaton. Először az sztk-t hívtuk fel, de onnan azonnal elutasítottak azzal, hogy 18 év alattival ők nem foglalkoznak. Utánanéztem neten, tinédzser ambulanciákat ajánlottak, de amiket felhívtunk és a közelben voltak, azok vagy épp bezárnak, vagy a megadott telefonszám sem működik, vagy a legutolsónál behívtak, hogy oda nyugodtan jöhetünk, aztán az orvos lehordott és közölte velem, mint egy értelmi fogyatékossal, hogy itt náluk ilyen nincs, menjek az sztk-ba, vagy máshova. Azt hiszem valahogy a legrosszabbakat sikerült kifognom.

Egy ideje vérzészavaraim vannak, sima orvos kórházban már megvizsgált, ott nem találtak semmi elváltozást, de szerintem egy nőgyógyászati vizsgálat amúgy sem ártana.

Óbudán és környékén keresnék tini ambulanciát, vagy ha fogadnak messzebb és ellátnak, az se baj. Egyébként ilyen helyre kell időpont, vagy érkezési sorrendben hívnak be?

2012. máj. 8. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindegyik kórháznak van Tiniambulanciája...

Hirtelen beütöttem a Googleba és

János Kórháznál ezt találtam

Tini ambulancia

Rendelés ideje: Kedden és csütörtökön 14:00-15:00 óráig.

Telefon (előjegyzés): (06-1) 458-4657

Tini ambulanciánkon a 14-21 év közötti leányok nőgyógyászati ellátását végezzük.

De biztos van más kórház is, keresgélj a neten...

2012. máj. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!