Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog már megjönni? :/ 14/L

Mikor fog már megjönni? :/ 14/L

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és még nem jött meg.Szőrös a puncim már 1,5-2 éve, fehérfolyásom ősz óta van.Hónaljam még nem szőrös,és a cicim már "domborodik" kicsit.már nagyon várom,hogy megjöjjön,csak félek,hogy suliba fog megjönni.Mit tegyek *kérdőjel* (nemengedi itt az oldal a "?" jelet)

2012. máj. 7. 15:14
1 2 3 4
 21/34 PONYlow ***** válasza:
10%
Juppii!!: ) linket majd kérek:) én is adok magamról ha nem vagy bányarém: ) (de mielött találkoznánk borotváld le a puncidat!! nem akarok vágott nyelvü lenni:)
2012. máj. 10. 21:55
 22/34 A kérdező kommentje:
hülye ..xd
2012. máj. 10. 22:08
 23/34 PONYlow ***** válasza:
34%
haha : ) sry haverral iszogatunk aztán kedvünk van parasztkodni:) ne vedd komolyan. nem akarunk megsérteni. .csak trollkodtunk kicsit:D de már elment
2012. máj. 10. 22:11
 24/34 A kérdező kommentje:
gondolom..denemgáz..xd
2012. máj. 10. 22:19
 25/34 PONYlow ***** válasza:
39%
akkor jó. Egyébként szurkolok hogy megjöjjön a mnezeszed:) csak magyarád el hogy miért akarod hogy megjöjjön?? vagy csak izguélsz hogy még nem jött meg??
2012. máj. 10. 22:21
 26/34 A kérdező kommentje:

igazából..hát..najó..még tavaly,egyik "barátnőm" az osztályban könnyedén elkiabálta ezt,mikor megkértem,h ne szóljon senkinek..azóta basztattak..bekamuztam nekik,h megjött,mert iszonyat cikivolt,h ezzel baszogatnak..de amúgy..így alacsonyabb rendűnek érzem magam.. :(

meg meddő nem akarok lenni (van meddő rokonom a családban) és ezért törődök ennyit ezzel..meg amúgy is ledeszkáznak az osztályban,úgyhogy..mondhatni utálom az osztályunk nagyrészét...

2012. máj. 10. 22:31
 27/34 anonim válasza:
54%
Az szopacs ha szar az osztály. De szard telibe őket. Majd megjön. És mellesleg jegyzem meg hogy a meddőség nem feltétlen az hogy nem menstruál. A többiek jól írták tegyél el pár betétet és nem lesz gond.
2012. máj. 10. 22:42
 28/34 PONYlow ***** válasza:
57%
Hát szerintem ne hagyd magad hogy basztassanak. És attol még hogy még nem jött meg az nem jelenti azt hogy nem is fog és azt sem jelenti hogy te nem lennél teljes értékü nő! Ugyhogy rájuk ne igazán figyelj... ezek fasságok...Hiába örülnek hogy megjött... attol még ök nem többek!: )
2012. máj. 10. 22:44
 29/34 anonim ***** válasza:

Ilyenért cikiznek? Nehogy törődj velük!

Amúgy minél később jön meg, annál jobb... előbb-utóbb úgyis megjön, de ne várd annyira :P

2012. máj. 16. 23:35
 30/34 anonim válasza:
100%
Én 9 éves koromtól kezdve mindig mindenhová hordtam magammal betétet, de amikor megjött (nem voltam otthon), pont nem volt nálam... Szóval hordj magadnál mindenképpen. Akik meg cikiznek, azokra tegyél magasról, és élvezd, hogy neked még nem kell számolgatnod, mikor mehetsz strandra :)
2012. jún. 22. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!