Ez normálisan működő menstruáció?
2011 szeptemberétől így volt nekem:
szeptember 6-11-ig
október 14-19-ig
november 15-19-ig
december 22-26-ig
januárban kimaradt és majd februárban volt 18-22ig (tudom, hogy a hosszú kimaradás miatt nem normális), majd márciusban ismét kimaradt és áprilisban volt 1-5ig, majd most májusban 1-6ig.
Ez normális?Kellene izgulnom a 2 kimaradt hónap miatt?
Egyébként jól érzem magam, nincs semmilyen olyan változás/tünet, amit észleltem volna.
És kérlek, az idióták kíméljenek!Köszönöm!
Ha a 2011 szept-i volt az elsö menzeszed, akkor nincs semmi gond, sem a rendszerrel, sem a kimaradásokkal - egyelöre még nem állt be egész szabályosra a ciklusod, habár az elsö pár elég szabályosan következett egymás után.
Ha már régebben menstuálsz, és ez a kimaradás újabb dolog, akkor esetleg megérné elmenni nögyógyászhoz, de inkább csak akkor, ha ezután is idönként kimarad.
Jaj bocsi, az kimaradt, hogy már 24 vagyok, nem akkor volt az első.:)
Csak azért írtam 2011 szeptembertől, hogy lássatok egy hosszabb időszakot, hogy hogyan alakult.:)
De köszönöm a válaszod!
Az elsö vagyok: Ha netán volt valami betegséged (komolyabb influenza, stb), sok stresszed van, sokat fogytál, akkor lehet, hogy amiatt van.
De ettöl függetlenül jó lenne elmenned orvoshoz, mert lehet hormonális probléma is.
az utolsó válaszolóhoz írok,
attól függ hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!