Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Korai menstruáció,13 nappal...

Korai menstruáció,13 nappal előbb jött meg. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Éppen nemrég számoltam,hogy 18.-a körül kell, hogy megjöjjön, és erre ma megjött.:S Kb.13 nappal korábban..Ez mitől van?,vagy mitől lehet?Ez baj?
2012. máj. 6. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Megint egy olyan kérdés, ahol a kérdező semmi infót nem ír magáról. Hány éves vagy, mióta menstruálsz? Ha elmúlt már a pubertás kor akkor úgy is a nőgyógyász a titok kulcsa.

És az sem mindegy mennyire erős, ha éppen csak, hogy van egy kis vér akkor lehet ez még ovulációs vérzés is.

2012. máj. 6. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok,2-3 éve menstruálok..És csak kis vérzés van..
2012. máj. 6. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem a múltkor 19 napra jött, soha nem volt ilyen, 36 vagyok, és elég régóta rendszeres. de szerintem stressztől előfordulhat, vagy ha volt valami nagyobb változás az életedben. nekem pl. kétszer kimaradt, és mindkétszer akkor, amikor óriási változás történt az életemben.
2012. máj. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!