12 éves vagyok. arról lenne szó, hogy a hónaljam elég szőrös volt ezért leborotváltam, de anyának nem mondtam el. Kezdek félni, hogy nagyon megerősödik meg végülis valamikor elkéne neki mondani. Múltkor föl jött a bábszörtelenítés téma és azt mondta majd 8.-ba. De addigra annyira szőrös leszek, hogy depressziót kapok. :/
Hogy bezséljek vele lyesmiről úgy félek. Mit tegyek? :'(
Egyszerűen megmondod, hogy a veled egyidősek már szőrtelenítenek és félsz, hogy kicikiznek.
Vagy fogod magad és leszőrteleníted. Visszacsinálni úgy se tudja.
2012. máj. 6. 18:19
2/11 anonim válasza:
Miért kell erről beszélni a szülővel? Ráadásul én srác vagyok és soha nem beszéltem róla szüleimmel. :D
2012. máj. 6. 18:23
3/11 anonim válasza:
Én is ennyi idősen kezdtem a hónaljamnál szőrösödni. Anyukám akkor nagyon kicsinek tartott az ilyen dolgokhoz, zsebpénzem nem volt, így sunyiba se tudtam volna borotvát venni. Aztán egyik nap az osztálytársak meglátták... hónapokig bántottak miatta, irtó megalázó volt. Nővéremtől csórtam borotvát és úgy oldottam meg (és attól kezdve még 3 évig). Persze tesóm észrevette és mindjárt elkezdett velem ordibálni, hogy egy kis taknyosnak minek ilyen. Persze aki nem éli át, annak f*ngja sincs róla, hogy milyen érzés úgy bemenni suliba, hogy már előre röhögnek a kedves osztálytársak. Na mind1. Szerintem próbálkozz, egyszerűen menj oda és szólja neki, hogy legközelebb mikor vásároltok vegyetek borotvát, mert le kéne szedned. Nem fog erősödni, de ha fog is, úgy is leszeded, akkor meg ki látja? Én 10 éve borotválom már és egyáltalán nem lett erősebb...
2012. máj. 6. 20:24
4/11 anonim válasza:
Mondd el neki őszintén, hogy Téged zavar a szőr, és szeretnéd borotválni a hónaljad és a lábad. Nem sokára, ha jön a jó idő, akkor úgyis látja, ha rövid felsőrész és rövid nadrág lesz rajtad.
2012. máj. 7. 06:28
5/11 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, apuval simán meg tudok beszélni ilyeneket. Szerintem, ha tudod vegyél a zsebpénzedből borotvát, vagy hideg gyanta csíkot. Ezeket, ha úgy adódik könnyű elrakni, a szobádba is. Ezek jók a lábra is, meg bikinivonalra is. Azért próbáld elmondani anyudnak, hogy nem a 60-s években járunk és a hónaljkutya, meg a szőrös láb nem divat idén:)
2012. máj. 7. 10:25
6/11 anonim válasza:
Ez nagyon jó dolog, hogy a Kedves 10:25-ös Válaszoló, az apukájával is megtudja beszélni ezeket a dolgokat!
2012. máj. 7. 10:28
7/11 anonim válasza:
Az előzőnek: Igen, anyu nem lakik velünk baba korom óta, tehát apu nevelt fel egyedül. Imádom őt, ő az anyám, apám, legjobb barátom egy személyben. Bármit, akár másnak cikisebb dolgokat is vele beszélek meg.
2012. máj. 8. 14:00
8/11 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg még egyszer,ülj le vele kettesben és mondd el neki őszintén,hogy miért szeretnéd leborotválni.Ha úgy sem támogatja az ötletet,vegyél a zsebpénzedből,és borotváld le.Én 10 éve borotválom a hónaljam és a lábam,de nem lett erősebb.
2012. máj. 9. 20:05
9/11 anonim válasza:
nehéz téma....de azt hiszem én 7.-es voltam amikor először borotváltam a hónaljamat és a lábamat,pedig már 1. osztálytól teljesen szőrös volt a lábam+a karom:$
ami azt illeti 12-13 éves voltam 7.-ben.:)
2012. máj. 17. 18:56
10/11 anonim válasza:
Hát igen, én is szőrös típusú lány vagyok... Szép, sűrű, gesztenyebarna hajamhoz hasonló típusú lábszőr, karszőr, enyhe bajusz és hónaljszőr járt a csomagban... ;)
Szerintem mondd el őszintén neki, hogy nagyon sokat gúnyolnak emiatt... Én se mondtam el anno, aztán évekkel később bevallottam, akkor jött a ledöbbenés, hogy miért nem mondtam el akkor...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!