Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Canesten Kombit használok, második napon vagyok,erre ma megjött az a r@kos vérzésem. Most még tampont sem tudok használni,mert nem folyt még ki belőlem a hüvelykúp maradványa. A betéttől meg kiütéseim lesznek,és viszketek,ég,plusz büdös leszek. Most mit csináljak? komolyan mondom rohadtul elegem van ebből,hogy mindig a nők szívnak mindenért!
2012. máj. 6. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg valahogy túlélni betéttel. Vannak direkt szellőzőek is, nézz szét a boltban! Hidd el, ha végre már nem kell használnod a Canesten-t sokkal könnyebb lesz! Csak a hormonjaid működnek, azért vagy ilyen feldúlt. Nyugi! Szerintem egy kicsit maradj otthon, nézz valami vicces filmet, zabálj popcorn-t vagy csokit és élvezd egy kicsit a jó időt.
2012. máj. 6. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Keress másfajta betétet. Nem tudom elképzelni, hogy az összestől kiütéseid lesznek.

Azzal meg nem lesz jobb, ha hisztizel. Gondolom nem ez az első menstruációd, igazán megszokhattad volna/ideje lenne megszoknod, mert egy pár évig még el kell lenned vele.

2012. máj. 6. 12:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Valahogy megpróbálom,csak a szívás az lesz hogy holnap suli,és elképesztően retkes a wc,ott még cserélni dolgokat is rémálom,onnan kaptam el a gombát.

Hát a hormonjaim az egekben,sírok mint egy idióta...

2012. máj. 6. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
sajnos,ezt képtelen vagyok megszokni...^^
2012. máj. 6. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet kapni Domestos törlőkendőt , laktobacis intim törlőt és (HiGeen) kézfertőtlenító zselét is. Ezek sajna nemigen hiányozhatnak egy nő táskájából.

Ha kifolyt a kúp akkor se használj tampont amíg a fertőzés meg nem gyógyul!

2012. máj. 6. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

egy okos segg 12 éves,gondolom unatkozott hogy üzenetet írt hogy rbancoskodom,azért ez a bajom:) sajnos ekkor még nem tudta hogy az anyja a r.banc!

2012. máj. 6. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!