Hüvely fájdalomra, gyulladásra mit vegyek?
Figyelt kérdés
Pár napja fáj, gyulladt a hüvelyem. Nem viszket ellenben. Csak gyulladt és fáj és szagtalan darabos cucc jön kevés és nem viszket. Havim is most jött kb mikor kezdődött. Szedtem rá pásztor táskát hogy csökkentse vérzést. Enyhe darabos volt. De nem ilyen méhlepény szerű darabok nem sötét vörös. Nem is piros inkább rózsaszínes pirosas barnás halvány színű. Voltam 2hónapja nőgyógyásznál minden rendben volt. Aztán úgy két hete volt egy egyértelműen hüvely gomba fertőzésem amire Canesten kúpot vettem. Jó is volt. Elmúlt, de nem tartottam be az utólagos dolgokat. Közösültem. Ezen kívül törlő kendővel tisztogattam rengeteget magam. Mélyen bele törölve és úgy kentem rá Canesten krémet ezt napi többször. De jobb lett. Havim jöttekor volt együttlét és azóta ilyen hogy gyulladt de nem viszket. Plusz ilyen darabosma 09:15
1/4 anonim válasza:
De gondolom műköröm, feltöltött száj meg seprűpillogók azok aztán vannak. Közben meg ilyen igénytelen vagy. Legalább ne írnád ki.
Ne vegyél semmit, a paliddal ballagjatok el orvoshoz, mindkettőtöket kezelni kell.
2/4 anonim válasza:
Nőgyógyász. Valószínűleg sikerült összefeküdnöd egy nemibeteggel.
3/4 A kérdező kommentje:
19éve a párom és hűségesek vagyunk egymáshoz.
ma 10:06
4/4 anonim válasza:
Két hónapja rendben voltál, most már nem vagy rendben. Beszélj legalább telefonon a nőgyógyásszal, hogy mit kellene tenned/tennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!