Hüvely fájdalomra, gyulladásra mit vegyek?
De gondolom műköröm, feltöltött száj meg seprűpillogók azok aztán vannak. Közben meg ilyen igénytelen vagy. Legalább ne írnád ki.
Ne vegyél semmit, a paliddal ballagjatok el orvoshoz, mindkettőtöket kezelni kell.
A tünetek alapján pedig ez nemibetegség. Nem értem miért lett törölve az előző hozzászólásom.
Menj el nőgyógyászhoz!
Gomba nem mindig viszket. Nekem akkor jött elő, mikor kismama voltam. Fájt, piros volt, plusz ugye a folyás, de egyáltalán nem viszketett. Kaptam rá orvos által felírt kúpot amit a gyógyszertárban kevernek ki és helyrejöttem.
Kérdező, szerintem menj vissza a nőgyógyászhoz, mond el a panaszaid, vesz kenetet abból kiderül, hogy mi okozza. Én nem gondolnék egyből nemibetegségre, először inkább gombára gyanakodnék.
És nem, ez nem igénytelenség, bárkivel megeshet.
Lehet oda-vissza fertőzitek egymást a gombával... várd meg, míg elmúlik a vérzésed és menj el dokihoz! Mondd meg, hogy egy kezelésen már túlvagy, úgy tűnik, visszafertőződtél.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!