Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok milyen krémet ajánlanátok?

Csajok milyen krémet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

mielőtt megjön a mensim,folyton viszketnek a nagy ajkak belül. Nagyon csúnyán elvakarom sajnos... ( amúgy az egész testem viszket,fogalmam sincs mitől,de csak akkor mielőtt megjön). Milyen krémet ajánlanátok hogy gyógyuljon a puncim?:( szörnyen fáj,már megbolondulok. Nőgyógyászhoz nem megyek,mert egy lúzer, voltam már ezzel a gonddal,de a helyett hogy segített volna hüvelytükrözést csinált,felnyomott valami kamerás cuccot...

Intimlemosót használok.

Előre is köszi

2012. máj. 3. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Keress másik nőgyógyászt!
2012. máj. 3. 20:01
 2/12 A kérdező kommentje:
:(( őszintén szólva nem akarok nődokihoz menni,eléggé veszélyezetten érzem magam
2012. máj. 3. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Hüvelytükrözés = megnézte a hüvelyedet belülről egy hüvelytükör, köznéven kacsa, és gondolom kolposzkóp segítségével = normálisan megvizsgált. Mindenkinél hüvelytükrözést csinálnak, aki ilyen panasszal megy, mert pl ha gomba okozza, azt látni lehet így (a váladék jellegéből). Így tudnak kenetet venni is. Szóval ne legyél benne annyira biztos, hogy lúzer volt. Erre nem krém kell, hanem egy hüvelyváladék tenyésztés, és az adott kórokozó ellen ható készítmény. Menj vissza az orvoshoz, vagy egy másikhoz, és ne kezelgesd magad otthon, mert rosszabbul jársz. (Eldurvul a fertőzés, felszáll a medencédbe, petefészek és petevezető gyulladás lehet belőle, vagy méhgyulladás, ezek pedig akár meddőséghez is vezethetnek. Ezt nyilván nem akarod.)
2012. máj. 3. 21:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy veszélyezetten érzed magad? Tényleg jobb lenne ha nőgyógyászhoz mennél, mert csak ő ajánlhat bármilyen gyógyszert, ha megvizsgál.
2012. máj. 4. 06:34
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát de utána a vizsgálat után nem mondott semmit,azt mondta jól van azt kész. Jah és közben 4-en voltak bent elég megalázó szitu volt. 2 orvos, 2 segéd... mondanom sem kell elég pocsék élmény volt. Hát akkor inkább szenvedek vele tovább,de dokihoz nem megyek.

Köszi a választ.

2012. máj. 4. 07:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Válts orvost!

Keress esetleg egy női dokit, hátha kevésbé érzed majd Feszélyezve magad.

2012. máj. 4. 07:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. máj. 4. 08:02
 8/12 A kérdező kommentje:
18
2012. máj. 4. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Hagyd abba az intim lemosó használatát, és sima vizet használj. Nekem is pontosan ilyen problémám, majd pedig hüvelygombám, és később hüvelyfertőzésem is lett, a nőgyógyász mikor már harmadjára jártam nála rákérdezett, hogy használok-e intim lemosót, mert egyeseknek érzékenyebb a nemi szervük az ilyenekre, és attól lehet. Igaza, volt mert mióta csak sima vizet használok, semmi bajom nem volt.
2012. máj. 4. 12:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Egy ismerős tanácsára vettem Canesten Kombi-t, kezelem magam,és már kezdenek elmúlni a tünetek.
2012. máj. 5. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!