Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mensi elötti és utáni időszakb...

Mensi elötti és utáni időszakban (előtte, utána 2-3nappal) előfordulhat az hogy a váladékom teljesen más szagú?

Figyelt kérdés

Szóval előfordulhat az hogy a mensi elötti 2-3 napban és az utána lévő 2-3-4 napban amikor már teljesen elmúlt a mensi és ami jön váladék (átlátszó) az úgymond "büdös"?

Sose volt még ilyenem pedig már évek óta menstruálok. vagy lehet hogy eddig nem vettem észre?

Hüvelygyűrűt használok fél éve de az sem okozott semmi kellemetlenséget.

Elkaptam vmi fertőzést?:S vagy mensivel jár? 18/L

2009. jún. 23. 13:05
 1/1 anonim válasza:
Hát nekem is volt és van is ilyen folyásom, de nekem még a színe is megváltozik. az orvos azt mondta, hogy egyfajta gombás fertőzés, hüvelyzuhanyt írt fel, ami be is válik, és recept nélkül kapható!Az egészet 1500-ból megúsztam. Egy kis műanyag szerkezet, langyos vizet kell bele engedni, és egy laktóz-pezsgőtabit beletenni, azzal kell kimosni a hűvelyt heti 2-szer. De azért menj el nődokihoz, mert lehet, hogy neked másfajta folyásod van, és máshogy kezelendő.
2009. jún. 24. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!