Fogamzásgátló abbahagyása?
Állandóan kiújuló hüvelygombám van tőle már évek óta. Mindent kipróbáltam, hónapokig jártam nőgyógyászhoz is vele, de semmi sem segített. Így úgy döntöttem, abbahagyom.
Mivel számolhatok az abbahagyását követően?
17 évesen kezdtem el szedni, most 20 vagyok. Azóta eltűntek (pár hónap szedés után - nem tudom, ez okozta-e) a csúnya pattanásaim az arcomról, a hátamról és a vállamról, illetve a szedéssel egyidőben megszűntek a borzasztóan erős görcseim és a menstruációkor fellépő rosszullét, hasmenés is. Szerintetek ezek vissza fognak térni? És mit tegyek, ha visszatérnek a pattanások, illetve a görcsök? A környéken eddig még nem találkoztam sem jó bőrgyógyásszal (régen sokat küzködtem a csúnya pattanásokkal), sem jó nőgyógyásszal (ezt főként anyám révén tapasztaltam). Mit tehetnék, ha minden visszatér a 17 éves kori állapotba?
én is hol abbahagytam, hol elkezdtem szedni...
kicsit visszatérnek a korábbi problémák, igen, de csak egy idő után...kb. pár hónap.
Bár nekem a mensim, és az ilyenkori hasi görcseim sosem lettek olyan erősek, mint tizenévesen, de lehet ez a korral jár, nem tudom. És annyi pattanásom sem jön elő - de ez tuti a korom miatt...
Sőt, a hasgörcs minimális, mióta 11 éve elkezdtem fog.gátlót szedni...most is, mikor már vagy 1,5 éve nem szedek tabit.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!