Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy kis baj. Most mit...

Van egy kis baj. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap este megjött, ma pedig erősödik. Holnap lesz tesim és vagy medicinlabdát fogunk dobálni vagy távolugrás lesz. Nekem ezt meg kell csinálnom mert egyesen kívül nincs jegyem ebben a félévben, de már lehet, hogy nem fogadná el a felmentést sem mert eléggé ki van az osztályra akadva még az igazgató is. Át kell öltöznöm mert az igazgató mondta, hogy aki nem lesz átöltözve azt megbuktatja (nem tudom mennyire komoly, de nem kockáztatok). Amilyen szerencsétlen vagyok tuti átázok főleg, hogy most jött meg. Nem mehetek oda hozzá, hogy "csókolom tanárúr, ezt meg ezt nem szeretném megcsinálni mert épp megvan." Most mit csináljak?

15/L

2012. máj. 1. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Tegyél be két betétet, és vegyél fel egy tréning nadrágot, hogy ne látszódjon. Valahogy, de csak meg tudod csinálni a feladatokat, hogy ne bukjál meg.
2012. máj. 1. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:

45 percről van csak szó.

Maxi tampon, kis köteg vatta, és éjszakai betét.

Ha még ez a hármas is kevés lenne, akkor óra közepén kikéretőzöl. A tanár nem fogja megkérdezni miért akarsz kimenni. Ők is tudják, hogy mi van ilyenkor.

2012. máj. 1. 17:19
 3/5 anonim válasza:
Fúú ez nehéz lesz,de megoldható...Tegyél tampont,meg vagy két vastag betétet és akkor szerintem jó lesz...bár nem tudom,hogy használsz-e tampont...
2012. máj. 1. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy normál tampont vagy mégjobb a super (o.b. super) közvetlenül óra előtt. Vegyél fel egy szoros sima bugyit, és tegyél be egy hosszabb betétet ez is super vagy éjszakai. Ne kettőt tegyél be, mert kényelmetlen lesz, kieshet stb. ez butaság. Egyszerre 1 betétet használunk! Erre vegyél fel, egy kis passzos rövidnadrágot, és arra sötét!!! színű melegítőnadrágot! Azért kell sötét mertha mégis talán átáznál, de erre így kicsi az esély, akkro nem fog látszani (nem olyan szembetűnő mintha mondjuk fehér vagy citromságra naci van rajtad, szóval legyen vagy sötétkék, sötétzöld vagy fekete) és az a legjobb ha nem az a vékony anyagú passzos naci hanem kicsit olyan mackónadrágos jellegű, ugyanis a nagyon passzosban átátszódhat a betét a körvonalakból ítélve. alá a rövidnadrág szintén azért kell, hogyha mégis átáznál, akkor az legyen előbb olyan és ne kapásból a nadrágod. illetve ez is "szigetel" így nem olyan kivehető a betét. A szoros bugyi azért kell, hogy közvetlenül hozzádérjen ne legyen hézag és amint kicseppen esetleg azonnal felszívja ne vándoroljon ott kilométereket, a tampont pedig óra előtti szünetben tedd fel. ha még ezek után is félsz akkor egy vékonyabb pulcsit felköthetsz a derekadra, ez nem fog gátolni a gyakorlatban. Nekem is pokolian erős a vérzésem, és bizony nekem is így kellett tesiznem, de így ezekkel a módszerekkel egyetlen egyszer nem áztam át!!!!!45 percet magának a super tamponnak ki kell bírnia. Esetleg berkasz egy póttampont a nadrágod zsebébe és óra közben ha érzed, hogy gáz van akkro megmondod hogy nagyon hányingered van így a meleg miatt és kimennél pár percre. De ha érzed is, hogy folyik még mnidig ott van a betét, meg mniden! szóval nyugi!!!
2012. máj. 1. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Vastag betéttel csak kibírod, és vegyél fel egy kicsit szorosabb, de még kényelmes bugyit.
2012. máj. 1. 17:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!