Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak lányoknak: ti mit szoktat...

Csak lányoknak: ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Mikor megvan a menstruációm mindig nagyon fáj a hasam és ezért nagyon rossz a közérzetem. Nem tudok mit csinálni hogy elmúljon a hasfájás a gyógyszer sem segít ti mit szoktatok ilyenkor tenni?
2012. ápr. 27. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

nutella nutella nutella :)

egyébként ha valóban nagyon fáj el kell látogatnod a dokihoz. ha úgy ítéli meg a helyzetet az is lehet h fogamzásgátlót fog felírni neked.

addig meg esetleg valami meleget tegyél a pocidra. a meleg oldja a görcsöt

2012. ápr. 27. 16:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi kipróbálom. :)
2012. ápr. 27. 16:50
 3/9 anonim válasza:
Én nem nagyon szoktam görcsölni, de én is a meleg vizes rongyot, ruhát ajánlanám a pocakra, és sok pihenést, alvást. Nekem még a hideg vizes rongy is oldja a görcsöt, nem tudom, az menstruáció idején mennyire használ. 16/L
2012. ápr. 27. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyél banánt.:)

Az algoflex m sem segít? Nekem az ezt mindig megoldja.

Illetve vizet szoktam forralni,azt beleönteni egy termoszba és a hasamon tartani,jól betakarózva,segít.:)

2012. ápr. 27. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
elmegyek sétálni.
2012. ápr. 27. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is meleget szoktam tenni a hasamhoz vagy a derekamhoz.

Suliidőben úgy oldom meg, hogy vannak ezek a kis gél párnák amibe van egy fém pattintó, és ha megpattintom akkor magától felmelegszik a párna. Abból van 4 db a sulis hátizsákomban.

Ha nagyon elkezd fájni, akkor óra elején megpattintom, és a berakom a farim és a póló közé. Így ha ülök akkor senki sem látja, viszont nagyon jó fájdalomcsillapító hatású 45 percen keresztül. Ha kicsöngetnek akkor kiveszem. Aztán köv órán megint a derekamhoz teszek egyet. :)

2012. ápr. 27. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=S2nMyj2H040

Ilyenem van. Annyi a különbség, hogy nekem hóember, és hópehely alakú mert télivásáron vettem :D

2012. ápr. 27. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem Algopyrin+Troparin használ, semmi más. Kicsit kába vagyok tőle, de kibírom a napi munkát. Ha nem veszem be időben, esek össze, hányok, kaparom a falat.
2012. ápr. 27. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2012. ápr. 30. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!