Igaz lehet a diagnózis?
Nem csak szülés után alakulhat ki!
Nézd csak mit találtam:
,,A mindennapi gyakorlatban méhszájseb néven azt a fajta elváltozást illetik, amikor megváltozik a méhszájat a hüvely felől borító többrétegű laphám és a sokkal vérbővebb, vékonyabb, méhnyakra jellemző hengerhám határzónája; magyarul ezen utóbbi a hüvelyi feltáráskor láthatóvá válik. Ez nagyon sokszor ismétlődő méhnyak gyulladások következtében jön létre. Amennyiben a cytológiai és bakteriológiai (vírus is) vizsgálatok valamilyen pozitív eredményt adnak, a kórokozót célzottan kezelni kell, ezután jók a spontán gyógyulás esélyei is. Szóba jön ezen túlmenően ecseteléses kezelése, esetleges a fagyasztásos kezelés. Ha a cytológia zavart sejtképet mutat, szóba jön az elváltozás kimetszése, ami nemcsak a precíz szövettani diagnózist, de a végleges gyógyulást is hozza."
szülés előtt nekem legkevesebb 3X volt méhszájsebem és mindig visszajött a kezelések ellenére is- szülés után 4 hóval is volt- de minden rákszűrésem negatív
szóval semmi köze a szüléshez
Nem csak szülés után lehet kapni tévedés!
Nekem 20éves koromban volt (még nem szültem akkor) amit az orvos leégetett.
Most 55 éves vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!