Még így is lehetséges a terhesség?
Figyelt kérdés
Jelenleg 8. napja késik a menstruációm. A barátommal kizárólag óvszeres védekezéssel voltam együtt, azzal pedig sosem volt semmi probléma, nem szakadt ki v ilyesmi... 3-4 napja csináltam terhességi tesztet, rá 1-2 napra még egyet, mind a kettő negatív lett (igaz, nem első vizeletből csináltam...)A hét elején pedig elmentem orvoshoz is, aki nem állapított meg terhességet (habár elég bunkó egy orvos volt...) Szerintetek van okom félni? Kérlek írjatok!!!2012. ápr. 25. 17:25
1/2 anonim válasza:
Nincs okod félni. 2 negatív terhességi teszt, plusz az orvosi vizsgálat elég bizonyíték, hogy nem vagy az.
Nálam ugyanez a helyzet, csak már régebb óta késik, de én fogamzásgátlót szedek és az orvos szerint annak a mellékhatása. Kaptam másikat.
Nálad esetleg valami hormonprobléma lehet, vagy más. A doki nem mondott semmit?
Én kaptam gyógyszert, ami menstruációs zavarokra van és elméletileg meg kell majd, hogy jöjjön.
2/2 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet, de reggel, és ha az is negatív, akkor tuti, hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!