Ti mit tennétek/gondolnátok, ha az egyik barátnôtöket ill. egy idegen lányt úgy látnátok, hogy már átázott?
én szólnék neki.:)
első: de édes vagy :))
Természetesen szólnék a barátnőmnek. Inkább én, mint egy idegen. Ha idegen csajszit látnék, akkor is szólnék neki halkan a fülébe. Nők vagyunk, nincs ebbe semmi.
Ne aggódj, nekem edzőtáborban ázott el a fehér nadrágom csutkára, úgy edzegettem a fiúkkal (aikido), egyikük sem szólt, hanem kussoltak diszkréten. Ennek az lett a vége, hogy mire észrevettem, már a tatami (aikido szőnyeg) is olyan lett, plusz a gatyámat is többször kellett mosni, hogy kijöjjön... elég mérges voltam, jobban esett volna, ha valamelyik diszkréten, de jelez, hogy gáz van.
Azért akad normális fiú :) Nagyon cukik vagytok,jók a hozzászólások:)
Én 34/L de most is néha váratlanul ér a dolog, de még akkora gáz nem volt:)
Ha valakit így látnék ,biztos segítenék, megértően szólnék,és eszembe nem jutna kiröhögni ,cikizni.
Aki ezt csinálja , az nem komplett,ez a nők életének a része:)
Ha velem történne,akkor magamra tekerném a pulcsim,kabátom,és rohannék haza tisztába tenni magam:)
Vagy a legközelebbi ismerőstől kérnék segítséget,felugranék hozzá és kérnék váltó ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!