Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha állandóan hüvelyi...

Normális ha állandóan hüvelyi folyásom van?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a nőknél ez természetes, de nem tudom, hogy az is normális e ha már 13 éves korom óta ez van (most 18 vagyok). Fehéres-átlátszó színű, nincs semmi viszketés vagy hasonlók... A legnagyobb problémám az vele, hogy elég zavaró, amikor a barátom előtt leveszem a bugyimat és látszik, hogy oda van száradva :S Csak nem használhatok egész életemben tisztasági betétet... El kéne mennem dokihoz?
2012. ápr. 23. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha semmi panaszt nem okoz, és nincs rossz szaga, akkor normális. A folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől!
2012. ápr. 23. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha ez zavarja a barátodat, akkor komoly gondok vannak a kapcsolatotokkal! Ja, egyébként fiú vagyok!
2012. ápr. 23. 11:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Őt nem zavarja, engem zavar. Cikinek érzem.
2012. ápr. 23. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi ciki! Hozzátartozik a nőiességhez. Megint az első válaszoló voltam, aki fiú!
2012. ápr. 23. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell elmenned dokihoz. Ez teljesen természetes. Nekem sajnos már 9 éves korom óta van fehér folyásom.
2012. ápr. 23. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:
És téged nem zavar, hogy mindig olyan a bugyid? Nekem van olyan, hogy már fázik odalent, és el kell mennem megtörölgetni... :/
2012. ápr. 23. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!