Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért írja fel az orvos, ha...

Miért írja fel az orvos, ha nem is jött meg? Csakúgy el kell kezdeni szedni?

Figyelt kérdés
Mindig azt olvasom,hogyha valakinek nem jön meg a menstruációja,akkor az orvos felír neki fogamzásgátlót.Ilyenkor az orvos mit vár,hogy csak úgy elkezdik szedni a nők?Illetve ha valóban ezt várja,meg is jön tőle a vérzés?Köszönöm a válaszokat

2012. ápr. 20. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, a nők csak úgy elkezdik.

És igen, megjön tőle a vérzésük, mivel a tabletta nem a saját ciklust hozza rendbe, hanem egy mesterséges vérzést hoz létre.

Persze az jó kérdés, hogy ezzel mégis mi a f.szra megy az illető...

2012. ápr. 20. 14:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sem értem,de az orvosokat sem.Ha nem nyomok a zsebébe egy 5ezrest akkor már nem is vagyok ember?
2012. ápr. 20. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött meg hiába vártam, így felírt egy másik gyógyszert, 10 napig kellett szedni utána pedig 3. napra megjött. Ez nem fogamzásgátló ez valami hormon gyógyszer ami nem nyújt védelmet a terhesség ellen.
2012. ápr. 20. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem fogamzásgátlót ír fel, de ne zavarjon.

Hormontablettát, amitől menstruálni kezd az illető - hisz eddig valami hormonzavar miatt maradt el neki.

2012. ápr. 20. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:

77%-os: De, bizony ha vkinek rendszertelen, akkor a dokik 90%-a fogamzásgátlót ír fel.

Előtte szoktak adni ilyen vérzésmeghozót, hogy e tudja kezdeni a tabit.

De mellékesen megjegyzem, hogy a vérzésmeghozó tabletta is hasonlóan működik, mint a fogamzásgátló. Mármint hasonlóan hoz létre vérzést.

2012. ápr. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!