Nagyon komoly lehet a baj? (15/L)
15 éves vagyok.
Pár hete csípést éreztem vizelés közben, aminek szúrós, éles szaga volt. Gondoltam magamban biztos rossz táplálkozás.
Aztán csaknem múlt el és anyám azt mondta menjek el a gyerekorvoshoz. Ő megvizsgálás nélkül felírt valamit.
Nem múlt el, csak enyhült.
Napokkal később elkezdett a hüvelytornácom sebesedni és viszketni. Lehet, hogy csak megsebesítettem volna valahogy? De a csípés is egyre erősebb lett, plusz a menzeszem is késett 4-5 napot, amit nem szokott.
Anyám ekkor utazott el egy hétre.. (tesómmal meg vele élek)
Holnap fog hazajönni, és most olyan rossz a helyzet, hogy véres a vizeletem és a székletem, a sebeim egyre csúnyábbak, próbáltam fertőtlenítőt tenni rá, de semmi.
3 napja lázas is vagyok. Ráadásul találtam egy hólyagot is a szeméremdombomon. Mintha valami felgyülemlett volna, arról nem is beszélve, hogy nagyon fáj.
Orvoshoz én nem tudok menni, mert a legközelebbi női orvos messze van és a bátyámnak pedig nem fogom mondani, mert ő sem tud velem mit kezdeni.
Megvárom holnapig anyámat.. de félek valami komoly lesz a gond, és most már nagyon-nagyon kellemetlen, és nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!