Nagyon fáj a sarkam!?!
Figyelt kérdés
ma elmentem horgászni az apámmal és belelépten egy kicsit elkorhadt gallyba,aminek tüskés a vége 3órán keresztül nem fájt aztán csk most vettem észre,hogy nem csak a cipőmbe ment bele,hanem a sarkamba is. Apám most nem rég kiszedte (de lehet bennemaradt egy kis darab, vagy legalábbis egy kis "rost",mert elkezdett a "műtét közben " vérezni a seb) . Bekentem Betadinnal,de még mimdig fáj kicsit. Szerintetek el kéne menni orvoshoz(én utálom őket,mert nem gondolnak a gyerekekre,hogy nekik mennyire fáj)2012. ápr. 9. 23:19
1/9 anonim válasza:
Menj el orvoshoz!Ha maradt benne valami,akkor azt ki kell venni!Kapsz érzéstelenítőt,és nem fogsz érezni semmit,ha nem gennyesedett be nagyon a seb,mert ha gennyes lesz,akkor nem fog rendesen hatni az érzéstelenítő.
2/9 A kérdező kommentje:
és ha bevarasodik? Akkor mit csinálna az orvos? Szét vágdosná az egész sarkam? De majd amugy ráveszem anyumat,hmenjünk dokihoz,csak nem szeret ott orákat ülni.:) amugy már sokkal jobb a sarkam,és már nem fáj,csk ha rálépek
2012. ápr. 9. 23:46
3/9 anonim válasza:
Értsd meg,hogyha maradt benne valami,akkor azt ki kell venni!Nekem a fejembe állt bele egy tüske,kivettem,de másnap elmentem a sebészhez,mert féltem,hogy maradt benne valami.Maradt is!Adott érzéstelenítőt a fejembe,vágott egy kicsit a sebbe(alig lehetett érezni),és kivette a tüske darabjait,majd kitisztította a sebet,és ennyi volt.Nem kell félni,csak akkor,ha nem mész el,mert lehet hogy elfertőződik,és akkor már érezni fogod a dolgokat...
4/9 A kérdező kommentje:
és hova menjek? A sebészetre?
2012. ápr. 10. 10:43
5/9 A kérdező kommentje:
és az nem fájt,amikor az érzéstelenítőt adta?
2012. ápr. 10. 10:45
6/9 anonim válasza:
A sebészetre kell menni.
És nem fájt az érzéstelenítés.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Elmentem a sebészetre és szerencsére nem volt benne semmi :D már nem is fáj,csak néha :D
2012. ápr. 12. 23:22
8/9 anonim válasza:
Az jó,örülök neki :)
Gondolom nem fájt :D
9/9 A kérdező kommentje:
Nem fájt nagyon,túl éltem. :D
2012. ápr. 13. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!