Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kedves női társaim tudnátok...

Kedves női társaim tudnátok nekem segíteni! Mi lehet ez az égő viszketés?

Figyelt kérdés

Nem régiben voltam bőrgyógyásznál egy gyanús szemölccsel,ami

igen csak inti helyen van.Megijedtem,mert utána olvastam és a szemölcsök oda lent a hpv vírus egyik előjele is lehet.Az orvos azt mondta nincs nagy gond,ezért csak írt fel egy kenőcsőt,amivel egy darabig kentem és el is tűnt a szemölcs. Igen ám,de rá két hétre megint kijött, megint kenegettem és most megint eltűnt. Most az utóbbi egy hónapba nem nőtt vissza megint. Viszont Van amikor egyik pillanatról égető viszketés tör rám és megvakarom oda lent és olyankor a szemérem ajkaim nagyon durván bedagadnak és égnek és fájnak. De ez tényleg csak pillanatnyi dolog és van amikor sokáig nem jelentkezik semmi van amikor meg minden héten rám tört egy ilyen fájdalmas égés! E mellett rendszeres fehéres folyásaim vannak! van párom is 2 éve.Pár hónapja voltam ezekkel a folyásokkal nőgyógyásznál,ő is írt fel gyógyszert meg krémet, a krémet

a párom is használta. Viszont neki is elő jönnek még a mai napig is néha néha piros kis pöttyök a nemi szervén...Fogalmam sincs mi lehet ez. Segítenétek nekem a tanácsaitokkal, tapasztalokkal?

2012. ápr. 18. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:
gomba
2012. ápr. 18. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is gomba.
2012. ápr. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!