Vasárnap óta a hüvelybemenetem és körülötte a bőröm egésznap viszket,meg olyan mintha meg is lenne duzzadva.A hüvelyemben nem viszket.
NEmrég volt hüvelygombám mellesleg,de akkor pl másvolt,belül is viszkettem meg folyásom is más volt mint most.most még annyira nemtűnt fel hogy büdös folyásom lenne.
Vagy esetleg irritáció is lehet?mert előtte való este tusolózselével mosakodtam ott lent...vagy gomba lehet?kétségbe vagyok esve..18L
Valószínűleg az. Nem kétségbe esni kell, hanem elmenni dokihoz. Belül azért nem viszket, mert nincsenek érzőidegek, és nem érzed (csak szex közben éreznéd, amikor dörzsölődik, az viszont eléggé fájna).
2012. ápr. 10. 21:25
2/8 A kérdező kommentje:
multkor viszketett belülről is..:S mind1nem ez a lényeg.:):S
2012. ápr. 10. 21:27
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy belül azért nem viszket, mert még kezdeti stádiumban van. Az is megeshet, hogy még nem jöttél helyre az előző betegségből és visszaestél. Mindenképp minél hamarabb irány a doki vagy vegyél hüvelytablettát és krémet!!Ha azzal sem múlik el 3-4 nap alatt, orvoshoz kell feltétlenül menned! Figyelj oda arra, hogy rendszeresen cseréld a fehérneműt és azokat magas hőmérsékleten mosd+a törölközőt is minden zuhanyzás vagy fürdés után rakd rögtön a szennyesbe.
2012. ápr. 11. 17:14
4/8 A kérdező kommentje:
hát meg aki egyszer elkapja a hüvelygombát az onnanstól kezdve sokkal könnyebben vissza elkaphatja.fehérneműre odafigyelek meg minden.hallotam gyógynövényes ülőfürdőkről + homeopátiás bogyókról,amikkel egyik ismerősöm gyógyult ki,és nem is jött neki vissza ez a gond.Most ezt próbálom meg,2hetes lesz a kúra.
2012. ápr. 11. 18:40
5/8 anonim válasza:
Rosszul tudod. Aki egyszer elkapta, az sem kapja el könnyebben. Ugyanannyi az esély. Feltéve, hogy normálisan kikezelték és meggyógyult. Mert ha te gyógynövényekkel meg homeobogyókkal próbálkozol, ne csodálkozz, ha rendszeresen visszatér.
Mellesleg... a kezeletlen fertőzés meddőséget okozhat, úgyhogy a 2 hetes próbálkozás helyett inkább kérj egy gyors és lényegre törő orvosi kezelést. Akkor max. 1 hét alatt túlvagy rajta, de ha meddő leszel, hónapokig, évekig járhatsz drága és kellemetlen meddőségi kezelésre, és a siker nem garantált.
2012. ápr. 11. 21:01
6/8 A kérdező kommentje:
képzeld el,az illető aki tanácsolta,ezt csinálta,és azóta viszasem jött neki.azelőtt mindig visszajött neki.és ezek amiket most csinálok direkt hüvelygombára vannak.szóval nem mindig az orvosokhoz kell szaladgálni ami nekem 3hét alatt 30ezrembe került(ez 1hónapja volt).És érzem a javulást,mert gyógynövényekkel természetesen akarok meggyógyulni nemkell leugatni..
2012. ápr. 13. 17:04
7/8 A kérdező kommentje:
fél éve gombával küszködök,szóval az 1hetes kezelés amit te irtál nem 1hét lenne.mert mostis 2hét alatt visszajött.a gyógynövények pedig csodákra képesek.és a fertőzésem nem kezeletlen,csak mert te nem tudod ennek a kúrának a hatását amit én csinálok.
2012. ápr. 13. 17:06
8/8 A kérdező kommentje:
6ik válaszoló!
az lehet hogy a hüvelyflórám nincs rendben,ugyanis 1hónapja 10kúpot használtam el,előtte meg 6ot.Aztán most nemrég beteg voltam és antibiotikumot kaptam,amit ugy hallottam ez sem jó hatással van ott lent.De már 3.napja csinálom a kúrámat,és jobb:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!