A hüvelygomba tényleg nem fertőző?
Szerintem keress egy másik orvost..
Igen, a candida gomba megtalálható az emésztőrendszerben, de ha elszaporodik a hüvelyben, és környékén, akkor átviheted bizony a párodra is.
Ezt mondta: Nem fertőző, mindenkiben van csak ha elszaporodik akkor átmehet a hüvelybe, de ez nem fertőz. Otthagytam rengeteg pénzt...nemrég tettem fel egy kérdést http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__28293..
és már végképp nem tudom mit tegyek. Azért mentem magánba, mert akkor talán jól bánnak velem, nem tudok újra kiadni 10ezreket...szerintetek mit tegyek, használjam el amit felírt?
Azta, honnan lopta a diplomáját a doktor úr??? Vagy vizsgálat közben megbeszélte a bacikkal, hogy nem menjenek sehova?
Most komolyan ilyenkor a párodat is kezelni kell,mert lehet ő tünetmentes marad,de aztán visszafertőz téged és ez így megy majd oda vissza hónapokig!
5.
Na de hát ez a cél!!
Tudod hányszor 10 eFt az neki?????
Hát eddig én is igy tudtam, de pont ma olvastam ezt a cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!