Miért van egyre több hüvely gombás nő?
Figyelt kérdés
Tudomásom szerint a gomba szereti a sötét és nedves helyet. Akkor miért csodálkozom? Hát igen#konkrétan #egyértelmüen
2012. ápr. 18. 18:28
1/5 anonim válasza:
Te sem tudsz sokat. A nők nagyon könnyen el tudják ezt kapni. Akár a strandon is. Jah és nincs több csak bátrabban beszélnek róla
3/5 anonim válasza:
egyrészt a túl sok tisztálkodás(intim lemosók) tönkreteszik a hüvelyflórát így könnyebben kapnak el fertőzéseket+ a sok cukor evés is elősegíti
4/5 anonim válasza:
Meg a fog.gátló tabletta és a spermium is eltolja lúgos irányba a hüvely ph-t (3,8-4,2 a pH-ja normál esetben... ha ennél több, akkor könnyebben fertőződik az illető).
5/5 anonim válasza:
Ez a kérdező egy tudatlan bunkó.
Első vagyok és ezt a levelet kaptam tőle
"Kedves válaszoló. Biztos vagyok benne hogy ezek közé tartozol te is ugyan is össze vissza hordasz itt mindent.Először is próbálsz lecseszni,majd a kérdést kikerülni.Érdekes (drága válaszoló)"
Válaszra se méltassátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!