Mitől alakul ki a hüvely gombás megfertőződése?
Figyelt kérdés
Ha valakinek volt már ilyen, akkor bármikor lehet újra? Voltam dokinál, mielőtt valaki erre szólítana fel.2011. ápr. 5. 18:55
1/2 anonim válasza:
hát az a szomorú hír, hogy akinek már volt, annak könnyebben lesz újra..a hüvelyflóra valami miatt sérül a védekezőképesség csökken (lehet pl gyengül az immunrendszer, vagy ha antibiotikumot szedsz akkor a jó tejsavbacik is elpusztulnak, így a gombák el tudnak szaporodni) és meg tudnak telepedni a bacik, meg gombák. én rendszerint meleg vizes fürdőkben (gyógyfürdő, uszoda) szedek ilyet össze, szóval nem is megyek ilyen helyekre...
2/2 anonim válasza:
Én sajnos egy nőgyógyászati vizsgálatot követően, illetve hurokfeltétel után kerültem ilyen helyzetbe.
Majd évek múlva egy gyógyfürdőbeli "kirándulás" után, bár az inkább bakteriális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!