Viszkető hüvelybemenet, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kedves sorstársak és kívűl állók.Kb. 2-3 napja viszket a hüvelybemenetem.Volt már gombás fertőzésem tehát nagyon jó ltudom,hogy milyen.A folyásom normális,nincs semmi bajom azzal.De akkor meg mitől lehet?ÉS,HOGY MULASSZAM EL?NAGYON KELLEMETLEN ÉRZÉS,KÉRLEK HA TUDSZ VÁLASZOLJ:)2011. dec. 13. 12:57
1/6 anonim válasza:
Majd orvos megmondja, hogyan mulaszd el.
2/6 anonim válasza:
Vegyél canesten krémet, sokat segít, de ha megmondod a gyógyszerésznek, akkor ad kombináltat Hüvelykúp és kenőcs
3/6 anonim válasza:
Nem váltottál véletlenül mosóport, öblítőt? Eltudok képzelni allergiás reakciót is....
4/6 anonim válasza:
Orvosi kivizsgalas! Ket egyforma szervezet nincsen, ami egy masik betegnel hatasos volt, az nem biztos, hogy nalad is gyogyitolag fog hatni, tehat menj el egy orvosi kivizsgalasra!
Addig keszits ulofurdot, cickafarkfu-kakukkfu-diofalevelbol, ezek enyhiteni fogjak a viszketest. Neked a legfontosabb, hogy az okat kiderisd ennek a viszketesnek.
5/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 4. válaszolóval!!! Hazudik aki azt mondja, hogy vizsgálat nélkül tud gyógymódot!!! Első voltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen köszi a gyors válaszokat,csak orvoshoz most nem ofgok tudni menni,pedig én is tudom,hogyaz lenne a legjobb ezért gondoltam h hátha vkinek hasonló és tud vmi okosat
2011. dec. 13. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!