Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek mennyire viselte meg a...

Kinek mennyire viselte meg a bőrét a fog. Gátló elhagyása?

Figyelt kérdés
Mennyire borult fel a hormonrendszer?mennyire lett pattanásos a bőr miatta?vagy nem mindenkinél vált ki erős pattanásokat?Nekem jelenleg szép a bőröm,semmi gond vele de nagyon félek hogy ha le teszem a gyógyszert csupa ragya leszek és csúnya gennyes pattanások lesznek rajtam!Ha 1-2 előjön az még nem zavarna de ha teljesen felborul a bőröm típusa az nagyon zavarna!félek hogy gáz lesz a bőröm,pedig most probléma mentes persze azért 1-2 pattanás van itt vagy ott de az nem zavar.SZEMÉLYES TAPASZTALATOT VÁROK elsősorban!

2012. ápr. 16. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Én február végén hagytam abba 4 év szedés után a foggátlót (belara) és én is paráztam ettől mert alapból zsíros, mitesszeres, pattanásokra hajlamos bőröm van. De nekem nem lett rosszabb a bőröm, ugyanolyan maradt, sőt a hátamon, dekoltázsomon szinte el is múltak, pedig korábban ott jó sok pattanásom volt.
2012. ápr. 16. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. ápr. 16. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!