Gyakori folyás. Normális!?
Figyelt kérdés
Már egy ideje szenvedek ezzel. Minden nap tisztasági betétet kell használnom különben nagyon kellemetlenül érezném magam. Amikor felállok is érzem, hogy folyik, mint mikor menstruál az ember lánya de ez mégsem az. Fehér a színe és a nap végére kellemetlen szaga is szokott lenni.
Veletek is szokott ilyen lenni vagy kezdjek el aggódni és menjek el kivizsgálásra?
2012. ápr. 14. 22:31
1/4 anonim válasza:
Hát ha olyan mennyiségű, meg eddig nem volt, ráadásul büdös is, akkor menj vele dokihoz.
Egyébként sok nőnek van minden nap folyása. Nekem is. Tizenakárhány éves korom óta minden nap tisztasági kell, pedig semmi bajom, voltam már nem egy kivizsgáláson, tenyésztésen. Ilyen vagyok és kész.
Vkinek nincs ennyi.
2/4 A kérdező kommentje:
csak a nap végére szokott picit kellemetlen szaga lenni de amúgy nem
2012. ápr. 14. 22:42
3/4 anonim válasza:
Ha csak a nap végére van kellemetlen szaga, akkor semmi baj!
4/4 A kérdező kommentje:
hú akkor megnyugodtam köszi:)
2012. ápr. 15. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!