Hüvelygomba mitől alakul ki? Mi a tünete?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és most a napokba vettem észre hogy "ott lent" nagyon viszkető és szúró érzés van és amikor 1 picit meg "vakarom" utána vérzik és nagyon fáj meg szúr ez mitől lehet? a barátommal egy ideje élünk nemi kapcsolatot de mindig használtunk óvszert az óvszertől is el lehet ezt kapni? csak olyanok véleményére vagyok kiváncsi akik komolyan veszik2012. ápr. 13. 09:25
11/15 anonim válasza:
és ezekre a tünetekre nem lehet vmi jó kenöcsőt vagy kúpot kapni?? nem szeretnék elmenni az orvoshoz
12/15 anonim válasza:
Nem, mivel azt se tudjuk mi bajod. Lehet gomba vagy baktérium is. Majd az orvos eldönti, ne magadat kezelgesd.
13/15 anonim válasza:
"Csak a pontosság kedvéért jegyezném meg, hogy a hasznos "gombák" túlszaporodása, amik egyébként baktériumok (a gomba nem hasznos) NEM okoz gondot"
Ezen jót mulattam... Most gomba, vagy baktérium?? A hasznos "gomba", az nem baktérium. Rendszertanilag is eléggé mások, biológia 7. osztály...
Kérdező: menj el orvoshoz minél hamarabb.
14/15 anonim válasza:
márpedig el kell menned orvoshoz, mert a különféle lehetőségeet máshogy kell kezelni... és csak az orvos tudja megmondani hogy mi az igazi bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!