Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a tünetei a hüvely gombának?

Mik a tünetei a hüvely gombának?

Figyelt kérdés
nekem fehér folyásom van és nem mindig de valamikor rossz illata van de semmi más se viszketés semmi és ezse mindig van előre ish köszí
2010. jan. 6. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy felfázástól is lehet kellemetlen szagú a folyás, nem kell ahhoz gomba!Egy alsószervi gyulladás, amit észre sem veszel elég hozzá!A gomba álltalában éget, vagy viszket is!Szex közben pedig fájdalmas lehet!
2010. jan. 6. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg gomba, de a rossz szag inkább bakteriális folyásra utal(hat). Canesten kombi, ha nem segít, akkor nőgyógyász. Persze a legjobb lenne dokihoz menni rögtön, mert a bakteriális folyásra nem használ a Canesten, csak az antibiotikum. Jobbulást!
2010. jan. 6. 11:14
 3/6 A kérdező kommentje:
hátt nemhinném h orvoshoz kell menni..miwel megfáztam és valaki szerint attól is lehet..meg nem mindig ilyen tehát...nem é g nem viszke tsemmi
2010. jan. 6. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
egyes bakteriális folyás sem okoz viszketést, csak rossz szagú folyást... azért mondom, mert nekem is volt ilyen, doki 5 nap alatt rendbe hozott, előtte meg heteket/hónapokat szenvedtem tőle... és nekem is csak néha volt büdi.
2010. jan. 6. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:

a gombának jellegzetes szaga van, persze ezt nem tudom elmagyarázni, hogy milyen.

és darabos, túrós váladékozás is van szinte mindig.

2010. jan. 6. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
és viszket kegyetlenül.
2010. jan. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!