Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a hüvelygomba tünetei?...

Mik a hüvelygomba tünetei? NAGYON érdekelne, félek.

Figyelt kérdés

szóval az én tüneteim: a kisajkam illetve a hüvelyem nagyon duzzadt, és ha hozzáérek szúró fájdalmat érzek illetve viszket is. a hüvelyemből fehér, darabos folyadék jön ki..

ez lehet hüvelygomba? korábban tanácsolták a canesten kombit erre. 16 éves vagyok, nem szeretnék ezzel nőgyógyászhoz fordulni, mert elég gátlásos vagyok, ezért szeretném kérdezni hogy a canesten jó lehet-e erre.ugyanis vény nélkül kapható és hozzájuthatok...

köszönöm A segítséget ! előre is

2012. febr. 10. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, ezt olvasd el4

2012. febr. 10. 06:41
 2/7 anonim válasza:

Canesten Kombit vegyél, abba van kúp és kenőcs is. olyan 1500-2000 körül mozog az ára. Ha attól se múlik el, fordulj orvoshoz. :)

[link]

2012. febr. 10. 07:25
 3/7 anonim ***** válasza:

"nem szeretnék ezzel nőgyógyászhoz fordulni, mert elég gátlásos vagyok"

Keress egy kedves női nőgyógyászt, vannak már szerencsáre egyre többen, elötte nem annyira ciki a vetkőzés és a terpesztés sem!

Azonkivűl ő is nőből van, ezért sok mindent azonnal megért, hiszen neki is lehetett, nem csak tanult róla...

2012. febr. 10. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretnél nőgyógyászhoz menni, ez érthető, ki szeret oda járni? De sajna ez nem szeretet kérdése... Persze a canestent kipróbálhatod, de ha nem használ, akkor irány a doki, mielőtt komolyabb baj lesz.
2012. febr. 10. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!!

komolyabb következmények lehetnek? úgy értem ha ez nem múlik el egyhamar, lehet belőle komolyabb betegség/ tünetek is?

2012. febr. 10. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kezelik, akár meddő is lehetsz. Azt csak nem kell elmagyarázni mit jelent. De azért leírom. Azt jelenti, hogy nem lehet gyereked akkor sem ha akarsz.
2012. febr. 10. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos lehetnek komolyabb szövődményei, ha nincs rendesen kikezelve. Petefészek gyulladás, petevezető gyulladás, méhnyálkahártya-gyulladás, és ezek folyományaként igen, akár meddőség is. Ugye máris nem olyan ijesztő a dokibácsi/dokinéni? :)
2012. febr. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!