Mik a hüvelygomba tünetei? NAGYON érdekelne, félek.
szóval az én tüneteim: a kisajkam illetve a hüvelyem nagyon duzzadt, és ha hozzáérek szúró fájdalmat érzek illetve viszket is. a hüvelyemből fehér, darabos folyadék jön ki..
ez lehet hüvelygomba? korábban tanácsolták a canesten kombit erre. 16 éves vagyok, nem szeretnék ezzel nőgyógyászhoz fordulni, mert elég gátlásos vagyok, ezért szeretném kérdezni hogy a canesten jó lehet-e erre.ugyanis vény nélkül kapható és hozzájuthatok...
köszönöm A segítséget ! előre is
Canesten Kombit vegyél, abba van kúp és kenőcs is. olyan 1500-2000 körül mozog az ára. Ha attól se múlik el, fordulj orvoshoz. :)
"nem szeretnék ezzel nőgyógyászhoz fordulni, mert elég gátlásos vagyok"
Keress egy kedves női nőgyógyászt, vannak már szerencsáre egyre többen, elötte nem annyira ciki a vetkőzés és a terpesztés sem!
Azonkivűl ő is nőből van, ezért sok mindent azonnal megért, hiszen neki is lehetett, nem csak tanult róla...
köszönöm szépen!!
komolyabb következmények lehetnek? úgy értem ha ez nem múlik el egyhamar, lehet belőle komolyabb betegség/ tünetek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!