Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Hüvelygomba?

Mit tegyek? Hüvelygomba?

Figyelt kérdés
A problémám a következő lenne. Fehér túrós folyásom volt, úgy gondoltam gomba, ezért vettem canesten kombit és el is kezdtem használni tegnap. De mostmár alhasi fájdalmaim is vannak. A ciklusom sem túl szabályos. Mindig sokat késik, ha meg megjön 1,5 hétig tart általában. A legutóbbi menzeszem helyett ilyen sötét barnás folyásom volt végig. Voltam ezzel még kb egy hónapja dokinál, hogy szerintem nem egészen normális, hogy ennyit késik, de meg sem vizsgált és azt mondta, hogy majd beáll. Évekkel ezelőtt volt az első menzeszem, lehet ránézésre a doki úgy gondolta, hogy még nem állt be vagy nem tudom. Mikor menjek orvoshoz? Használjam el még a maradék kettő tablettát és utána vagy menjek egyből? A gyógyszertől tudna egyáltalán mintát venni? Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. febr. 1. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Amilyen hamar csak tudsz, menj orvoshoz! Nem is kellett volna addig semmit használnod, amíg nem voltál orvosnál.
2012. febr. 1. 15:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Holnap megyek. Akkor már a mai tablettát ne is használjam?
2012. febr. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!