Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magánorvosnak hogyan adjam...

Magánorvosnak hogyan adjam oda a pénzt?

Figyelt kérdés

külön mondani fogják hogy mennyi, vagy én kérdezzem meg?

borítékban vagy simán?

2012. ápr. 11. 17:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. ápr. 11. 19:17
 12/17 A kérdező kommentje:

csak azért gondoltam borítékban mert az árakat tudom (honalapról) és úgy mégiscsak kulturáltabb lenne

de ha nem így szokás akkor nem akarom magam leégetni!

2012. ápr. 12. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne kulturáltabb?

Ha pl. repülőjegyet veszel, ott sem teszed borítékba a pénzt....

2012. ápr. 16. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:

A fodrásznak borítékban adod? Vagy a kozmetikusnak? Vagy a boltban az eladónak? Ugye nem?:D

Akkor meg?:D

2012. ápr. 16. 18:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha ő magától nem mondja, akkor a végén megkérdezed, hogy "mennyivel tartozom?". Ő megmondja, te kifizeted (nem szokás borítékba tenni, csak simán odaadod az összeget), ő ha kell visszaad, és ennyi.

Többet sem szokás adni a kért összegnél! Annyit kell fizetni, amennyi a tarifa.

De van, ahol először asszisztens fogad, akkor tőle megkérdezheted, hogy nála, vagy az orvosnál kell-e fizetni.

Nincs ebben semmi szégyen, nem kell úgy tenni, mintha ingyen végezné a vizsgálatot! :)

2012. ápr. 16. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát igen..

A törvény szerint kötelező az asszisztens minden nőgyógyásznál!!

És akkor ő intézi a "piszkos" anyagiakat...

2012. ápr. 16. 18:50
 17/17 anonim válasza:

Jobb helyeken a recepciós vagy asszisztens intézi. Bár a vizsgálatokhoz kesztyűt húz de azért szerintem hülyén jönne ki, ha pénzezne a rendelőben.

Ha ez azonban egy kúra, vagy tartós kezelés (terhesség) nyugodtan jelezd, hogy csináljátok meg a tervet/egészségprogramot. Egyrészt előre foglalod a dátumokat olykor hónapokkal, másrészt kedvezmény van a legtöbb helyen !

2012. ápr. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!