Magánorvosnak hogyan adjam oda a pénzt?
Figyelt kérdés
külön mondani fogják hogy mennyi, vagy én kérdezzem meg?
borítékban vagy simán?
2012. ápr. 11. 17:18
2/17 anonim válasza:
Kezelés után megkérdem az asszisztenciától: mivel tartozom?
Megmondja és rendezem a számlát.
3/17 anonim válasza:
Magánorvosnak?! Ő pénzért gyógyít. Van megfelelő tarifája. Te duplán akarsz fizetni? Mit csinálnak belőled, Mona Lisát? Ha férfi vagy, Adoniszt? Tehát a kérdésedre a válasz: sehogy. Majd ő megmondja a kezelés árát.
4/17 anonim válasza:
Hát én sokszor jártam magán orvoshoz és Ő maga adta nekem a nyugtát a kezembe.Nem volt boríték,csak Számla.Feketén-fehéren.És az orvos adta én meg odaadtam a pénzt ennyi
5/17 anonim válasza:
Minden magánorvos meghatározott árakkal dolgozik. Ha van recepció, ott kell fizetned, egyes esetekben az asszisztensnőnél, de sok esetben magánál az orvosnál, úgyhogy őt kérdezd meg, hogy mennyivel tartozol?
6/17 A kérdező kommentje:
akkor a borítékos megoldást hagyjam?
2012. ápr. 11. 17:26
8/17 anonim válasza:
Nem kell boríték, ő mondja az árat, te adod a pénzt ennyi, vagy adja a számlát és fizetsz az asszisztensnek.
9/17 A kérdező kommentje:
ok. köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak
2012. ápr. 11. 17:42
10/17 anonim válasza:
Boríték azért sem kell, mert ő mond egy összeget, Te azt fizeted, ez neki számlás bevétel és meg kell számolnia.
Ez nem hálapénz, ahol nem kötött az összeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!