Beteg voltam, és most viszketést érzek a hüvelybemenetemnél. Mi ez?
Majdnem megőrülök, úgy viszket. Beteg voltam, már 1 hete nem voltam a barátommal és megvan a mensim is, szóval minden bajom van. :D
Attól tartok, hogy hüvelygombám van. Ha mensi után elmegyek a dokimhoz, akkor mennyi idő múlva fogja tudni, hogy mi bajom? Ki tud kezelni úgy, hogy ne térjen vissza? Mennyire lesz drága a gyógyszer? (nem akarom itthon reklámozni )
Elég valószinü, hogy valami fertözésed van. Minél elöbb menj orvoshoz, ott azonnal tud adni valamit, amivel kezelheted magad, (DE!!!! a barátodat is kell, mert különben visszafertöz!!) meg tud tenyésztést csinálni, amiböl egy héten belül kiderül, hogy pontosan mi okozza a fertözést.
Amit ad szert, azt elöirás szerint véigi kell szedni/használni mindkettötöknek.
Igen, mert a szervezetedben már korábban megvoltak a kórokozók, és igy megfertözhetted öt is.
De az is lehet, hogy te kaptad el töle, csak neki nincsenek tünetei (gyakran elöfordul, hogy az egyik fél teljesen tünetmentes, mégis fertöz).
Elkapni meg bárhol lehet, nyilvános vagy munkahelyi WC-n, fürdöben, közös öltözöben, stb.
Nem kaptam antibiotikumot, de beszedtem 3 levél másik gyógyszert :/
Valahogy mensi alatt nem tudom kezelgetni? Csak hogy kicsit jobb legyen.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!