Lehet hogy a mensi miatt nem mehetek osztálykirándulásra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az van, hogy május végén jönne meg majd májusban. És azt mondta az ofő hogy valószínüleg akkor megyünk oszikirándulásra. Most nem állhatok oda elé és azt mondani hogy "Hát akkor fog megjönni, így ne akkor menjünk"
Tampont nem tudok használni.
Ha addigra nem sikerül megtanulnom a tampont használni, akkor kénytelen vagyok az egyik legjobb osztálykirándulást kihagyni... :/
SOS ... Mit tegyek?
2012. ápr. 1. 15:38
1/5 A kérdező kommentje:
és 13,5/L
2012. ápr. 1. 15:39
2/5 anonim válasza:
Eloszor is, nem biztos hogy te leszel az egyeduli akinek eppen megvan. Masodszor meg nem ertem miert ne lehetne osztalykirandulasra menni pl betettel...? En is voltam mar anno, es tuleltem.
3/5 A kérdező kommentje:
igen, és azt kihagytam, hogy a fél osztálykirándulás a fürdésről fog szólni. Szóval tiszta ciki lesz egyedül kint ülnöm, míg a többiek fürödnek.
Rajtam kívül mindenki tampont használ..
2012. ápr. 1. 15:50
4/5 anonim válasza:
nem nehéz megtanulni tampont használni! vegyél egy csomagot olvasd el a leírást vagy kérd meg anyukád egyik barántnőd biztos segítenek elmagyarázni,hogy kell.
5/5 anonim válasza:
Nyugi, én is túléltem már egy olyan osztálykirándulást amikor elég rendesen megvolt, és nem volt olyan szörnyű.A tampon használatát meg nagyon könnyű megtanulni. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!