Ez aranyér? és ha igen mit csináljak?
Szia, ugyanezt a kérdést szerettem volna feltenni...Én is ebben szenvedek,pedig csak 20 éves vagyok, de már az életkedvem is elment.
Januárban 3 hétig ment a hasam az idegtől és a stressztől,Én valószínűnek tartom hogy ettől jött ki.Aztán használtam a kenőcsöt és a kúpot és "elmúlt", de most egy pár napja visszajött, és rosszabb mint eddig.Nem tudok wc-re menni mert Én is úgy érzem hogy szét szakadok szét repedek,minden amit el tudsz képzelni.Nekem ez a valami a bal oldalon van,mert érzem, a bal oldalamon fáj és szúr,nagyon szúr!Sajnos már nem tudok wc-re menni, csak úgy hogy rákészülök a fájdalomra, és őszintén megvallva semmit sem ér.Csak félek hogy nehogy abból legyen még baj...
Már az első kijövetelnél használtam a kamillás fürdőt is, talán a 3 együtt tett helyre, de most úgy érzem hogy nem lesz jobb vagy csak nagyon lassan...
Amit még tudok neked ajánlani mert Én is használom az a PARAFFIN olaj..étkezés előtt igyál egy kanállal (3x1) Nagyon rossz, de ki lehet bírni.
Én egy feles pohárba öntök valamit (cola,szörp..) arra az olaj és lehúzom mint a rövid italt...
Ha valakinek van még tanácsa,azt Én is szívesen fogadom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!