Aranyér és körömvirág kenőcs. Használ?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és aranyerem van. Anyukám azt mondta majd elmúlik, és kenjem körömvirág kenőccsel majd így elmúlik. Elfog vele?:O (Nem megyek orvoshoz)2012. febr. 18. 14:46
1/9 anonim válasza:
Nem fog ! Anyud butaságokat beszél,de azért korai neked még egy aranyér ?!
2/9 A kérdező kommentje:
Hát fiatal vagyok, de előfordul ezekszerint:/
de mivel múlik el? orvoshoz biztos nem megyek...
2012. febr. 18. 14:52
3/9 anonim válasza:
Körömvirág krémtől nem, vegyél a gyógyszertárban Reparon kenőcsöt, de van rengeteg más aranyér kenőcs is. Orvoshoz nem ártana azért elmenni, mert mi van ha nem aranyér, hanem valamilyen komolyabb dolog?
4/9 A kérdező kommentje:
Van ott egy kis"dudor" meg náha fáj meg picit viszket. Ez az nem?
2012. febr. 18. 14:56
5/9 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de menj orvoshoz.Lehet végbél daganat is.Bár ez elég valószerűtlen,de megvan rá az esély.
6/9 anonim válasza:
Ne gondolj daganatra, de tényleg menj orvoshoz. Aki azt írta, hogy fiatal vagy az aranyérhez, az téved, mert gyerekeknek is lehet.
7/9 anonim válasza:
Nem korai.Nekem fiatalabb koromban is volt.Ez vényre kapható kenőccsel kellett kenni aminek hosszú vége volt és nem kellett "belenyúlni".És azóta nem jött elő.
8/9 anonim válasza:
Tök jó, hogy a kérdező anyukája értelmes dolgot mond és lehurrogjátok :) A Naturland körömvirág kenőcs pl. az egyik legjobb készítmény nem vérző, viszkető aranyérre, ami vény nélkül patikai forgalomban kapható. Egy kis vattapamacsra kell belőle egy keveset a tiszta végbélhez rakni, majd vécézés után mindig újra letisztítani a területet és újabb pamacsot oda tenni. A dobozára is rá van írva ez a javallat, .. ha már nem szakmabeliek vagytok, legalább tájékozódjatok, mielőtt lebutázzátok a kérdező anyukáját ^^
9/9 anonim válasza:
Nem én butáztam le, de nekem spec nem használt a körömvirág krém (naturlandos volt), csak az aranyér kenőcstől lett jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!