Mi lehet ez? Minek a tünete? . (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tusoláskor vettem észre múlt héten hogy van egy kis hólyagszerű pötty ott lent. Kicsit fájt, nem volt kidudorodva, csak érezni lehetett, ha megérintettem/"megvizsgáltam". 2-3 napig ott volt, aztán eltünt. semmi maradandót nem hagyott, nem is fájt már aztán. semmi. Először azt hittem herpesz lehet, de nemhiszem hogy kezelés nélkül magától elmúlna, és azt hallottam, hogy az sokkal jobban is fáj.2012. márc. 27. 21:07
1/7 anonim válasza:
Hát, nagyon nem adtál egzakt leírást! :D Akármi volt, tegyél a tusolódba Clarasept folyékony szappant. (antibakteriális, virucid és fungicid hatású) Kicsit szárítja a bőrt, de a fertőzések jól kezelhetők vele. (Az orvosok ezt használják műtéti bemosakodásra.)
2/7 anonim válasza:
szúnyogcsípés? vagy ágyipoloska csípés vagy ilyesmi vagy pattanás
3/7 anonim válasza:
szerintem csak egy csúnya begyulladt szőrtűszőgyulladás volt,ne aggódj!
4/7 A kérdező kommentje:
utolsó, nem hiszem. Vagy létezik, hogy ennyire begyulladjon? Mert volt már olyanom és az másképp is fájt, ez meg egy nagyon picit be is dagadt szerintem.
2012. márc. 27. 21:40
5/7 A kérdező kommentje:
azért köszönöm az eddigi válaszokat. remélem ez többet nem fordul elő, de ha mégis akkor irány a doki.
2012. márc. 27. 21:41
6/7 anonim válasza:
nekem volt már dagadt egyszer kétszer,azt hiszem akkor pont olcsó borotvát vettem még, és akkor kijött nálam is pár éve. Majd írj ha még lesz ilyen!
7/7 A kérdező kommentje:
hát akkor remélem nálam is ez volt a baj. Rendben, irok.
2012. márc. 27. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!