Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cisztától volt már valakinek...

Cisztától volt már valakinek olyan tünete hogy görcsölt és zsibbadt?

Figyelt kérdés
3napja kiderült hogy a petefészkemben sok kicsi ciszta van ami miatt kimarad a menzeszem a nőgyógyász norcolutot írt hogy megjöjjön és fogamzásgátlót hogy majd beálljon...pénteken vettem be az első két szem norcolutot akkor nem volt gond szombaton vettem be újra egész nap zsibbadt valamelyik lábam bár nem egyfolytában, görcsbe rándult a kezem a lábam sőt még a vesém is aztán este amikor bevettem a második szemet rá két órára begörcsölt a petefészkemnél kb 30percig tartott nem birtam mozogni...nem tudom vajon a gyógyszertől vagy a ciszták miatt van de ez elviselhetetlen
2012. jan. 8. 10:18
 1/5 anonim válasza:

Szia! nekem már volt petefészek cisztám nem is 1-szer

de nekem nem volt ilyen súlyos.

ha a gyógyszer szedése elött nem zsibbadtál akkor valószinüleg az miatt zsibbadsz!

de a gyógyszeres dobozban a kis papiron megnézheted a gyógyszer mellékhatásai között a zsibbadást

2012. jan. 8. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
semmi ilyesmit nem írt még görcsölést sem...nem értem mi a baj azt mondták nem olyan nagyok...de akkor miért vagyok miatta ennyire rosszul?...:(
2012. jan. 9. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem egyetlen nagy cisztám volt a bal petefészkemen(3x5 cm) és én görcsöltem a cisztától, főleg a jobb petefészkemben éreztem fájdalmat. Étvágyam se nagyon volt.
2012. jan. 10. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Az étvágyammal mostanában nincs gond viszont a görcsölés teljesen földhöz vág...elkezdi a jobb oldalt majd a bal oldalt aztán már azt sem tudom hol fáj jobban és nem segít a görcsoldó rajtam
2012. jan. 11. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza a nőgyógyászhoz!
2012. jan. 11. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!