Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hányás plusz fogamzásgátló....

Hányás plusz fogamzásgátló. így elveszthette a hatását? Még lent

Figyelt kérdés
Elkaptam egy hányásos vírust. A tablettát este 11kor szoktam beszedni,a hányás pedig előtte történt 1 órával kb. És ez 3 napja tart.... De ennyi idő alatt (majdnem 24 óra) fel tudott rendesen szívódni a szervezetemben,nem? tehát azt egyszer sem hánytam ki,ugye? a biztonság kedvéért védekeztünk máshogyan is a párommal pl tegnap,de nem tudom,hogy most ez a vírus meddig fog tartani.... Meg jó tudni,hogy ilyenkor elveszíti-e a hatását a tabletta
2012. márc. 26. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Fel tudott szívódni, a gyomorban és a felső bélszakaszban, ahonnan ki tudod hányni, csak néhány órát van.

De amikor hányásos betegséged van, úgysem tudsz szerelmeskedni, nem?:)

2012. márc. 26. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, és ha vírusod van, akkor eleve nem szabad szerelmeskedni, megfertőzöd a partneredet!
2012. márc. 26. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Anyukámnak is volt egyszer ilyen.

Így lettem én. De tényleg!

33/l

2012. márc. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!