Miből áll egy gyermek nőgyógyászati vizsgálat? Mit csinálnak?
Figyeljetek egy picit!
Utolsó kettő, ti úgy tesztek, mintha nem értenétek miről van szó!
A gyerekorvos nem a puncijára és a kukijára szakosodott a gyerekeknek!
A gyerek nőgyógyásznál az a gond, valóban, hogy ő DIREKT és KIZÁRÓLAGOSAN a gyereklányok nemi szerveire szakosodott!!!!
Érzitek a különbséget?..
"A gyerek nőgyógyásznál az a gond, valóban, hogy ő DIREKT és KIZÁRÓLAGOSAN a gyereklányok nemi szerveire szakosodott!!!! "
EZ AZ, ami NEM IGAZ, NEM CSAK a meniszerve van szakosodva, hanem kislányok GYÓGYITÁSÁRA! Ugyanis egy kisány SEM CSAK PUNCIBÓL áll, és a nögyógyásznak a belsö szervekkel legalább annyit kell foglalkoznia, mint a külsökkel.
Szerintem iTT NEKED van nagyon beteges fantáziád, és nem ártana, ha inkabb magadba szállnál.
Tudod, van egy olyan mondás, hogy MINDENKI SAJÁT MAGÁBÓL INDUL KI!!!!
Tehát mégegyszer,
nem elég, hogy a nők és nemi szerveik iránti vonzódása messze az átlag felett van, hanem az a férfi, aki kifejezetten a lánykák és tinik punciját és cicijét vizsgálgatja, tapogatja, nézegeti, azért minimum "érdekes"...
Ő saját maga hajtott erre!
A felnőtt nőkkel nincs probléma, azok eldöntik, hogy nekik mi a jó....
"NEM IGAZ, NEM CSAK a meniszerve van szakosodva"
Na ez az ami nem igaz,
Még soha nem hallottam és nem láttam olyan gyerek, tini nügyógyászt aki a lányok fülét, torkát, szemét stb vizsgálta volna!
Érdekes is lenne ez, hiszen akkor forditva is igaznak kellene lenni, és a fogorvos is megvizsgélgatná a nék punciját??
Na kedves kérdező, elég sok véleményt olvashattál itt,
gondolkodj el rajtuk aztán dönts. Mindenesetre időben kezdj el keresgélni orvost, hogy ne hirtelen kelljen ahhoz menned, ha gond van, aki éppen fogadna akkor...
Ma 12:47-es: Ha már idézel, akkor ne csak egy fél mondatot, ugyanis amit irtam, az nem az, amit te bele akarsz magyarázni. Vagy direkt csinálod, vagy komoly szövegértelmezési gondjaid vannak.
EZT irtam:
"EZ AZ, ami NEM IGAZ, NEM CSAK a meniszerve van szakosodva, hanem kislányok GYÓGYITÁSÁRA! Ugyanis egy kisány SEM CSAK PUNCIBÓL áll, és a nögyógyásznak a belsö szervekkel legalább annyit kell foglalkoznia, mint a külsökkel."
Fogorvosról szó sem volt!!!!!
# 9
Hú de "klassz" lehet nálatok a lányoknak!!!
Lehet hogy soha többet nem mennek majd szűrésre sem, csak ha viszik őket!
A szövegértelmezési kacsgaringóidba nem akarok bele szólni,
de nézzük csak az orvosi eskű szövegét:
,,Én ................. esküszöm, hogy orvosi hivatásomhoz mindenkor méltó magatartást tanúsítok. Orvosi tudásomat a betegségek megelőzésére, a betegek testi-lelki javára, betegségük gyógyítására fordítom. A hozzám fordulók bizalmával, kiszolgáltatott helyzetével visszaélni nem fogok, titkaikat fel nem fedem. Egyenlő figyelemmel és gondossággal gyógyítok minden embert. Tudásomat és gyakorlati ismereteimet állandó képzéssel magas szinten tartom, de ismereteim és képességeim korlátait is tudomásul veszem. Az orvosi működésemmel kapcsolatos etikai követelményeket tiszteletben tartom. Arra törekszem, hogy az orvostudomány, valamint a Semmelweis Orvostudományi Egyetem jó hírnevét öregbítsem és megbecsülését előmozdítsam."
Nos ebben is világosan benne van, hogy az orvosnak kötelessége a beteg testi-lelki javára forditania a tudását.
No a lelki lenne az hogy egy férfi vizsgálgatja a szégyenlős lány nemi szerveit????
MERT ERRE SZAKOSODOTT kizárólagosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!