Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miből áll egy gyermek nőgyógyá...

Miből áll egy gyermek nőgyógyászati vizsgálat? Mit csinálnak?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 15:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

10.

Az biztos, hogy nem annyira az egészség szó jut eszembe róla...

2012. márc. 28. 15:46
 12/38 anonim ***** válasza:

# 9

És messze földön sehol egy női gyereknőgyógyász felétek?

2012. márc. 28. 16:08
 13/38 anonim ***** válasza:
Na akkor pláne érdeklődjetek előre, hol és mikor van női gyereknőgyógyi.
2012. márc. 28. 16:09
 14/38 A kérdező kommentje:
Nahh már megvolt neki, ( a barátnőmnek) és semmi extra csak ultrahangot csináltak. Amúgy pasi volt,(Debrecenben) szóval ha én kerülök oda hogy menni kell, akkor kicsit parázni fogok..:/
2012. márc. 28. 18:28
 15/38 anonim ***** válasza:
71%

"ha én kerülök oda hogy menni kell, akkor kicsit parázni fogok..:/"

Pontosan ezért, kezdjél el érdeklődni, hogy amikor valami miatt menni kel, ne csak "úgy" ess be az ajtón ahhoz aki éppen ott lesz...

Az valóban "érdekes", mindenképpen megfontolandó, ha egy férfi a gyerekek, tinik nemi szervére specializálódik!

Én biztosan elkerülném nagy ivben és majd, ha a lányom oda kerül, akkor feltétlenül női orvoshoz fogom vinni, pláne majd előszörre! Elég gond az úgy is, nem hogy megfejelve egy idegen férfi "kiváncsiságával" is.

2012. márc. 29. 08:16
 16/38 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem, miért pozitivabb, ha egy NÖT érdekel fiatal LÁNYOK nemiszerve, nekem legalább is semmivel sem tünik jobbnak....
2012. márc. 29. 08:27
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

# 16

"miért pozitivabb, ha egy NÖT érdekel fiatal LÁNYOK nemiszerve, nekem legalább is semmivel sem tünik jobbnak...."

Azért - szerencsére - ma még az emberek döntő többsége a másik nemhez vonzódik, ezért a "beteges" női nőgyógyászok aránya elenyésző a férfiakhoz képest.

Azok a nők, lányok, akik a férfi nőgyógyászok mellett törnek pálcát, feltehetőleg a "csiklandós" nőgyógyászati vizsgálatra való várakozásukat próbálják ezzel palástolni, igazolni.

Egyébbként, ha jól emlékszem, akkor 12-14 éves lányokról volt itt szó és nem "sokat tapasztalt" nőkről!

2012. márc. 29. 09:19
 18/38 anonim ***** válasza:
51%

"Azért - szerencsére - ma még az emberek döntő többsége a másik nemhez vonzódik, ezért a "beteges" női nőgyógyászok aránya elenyésző a férfiakhoz képest. "

Életemben nem talákoztam még beteges férfi nögyógyásszal, viszont olyan nöivel igen, aki kimondottan durva volt (fizikailag is, meg szóban is) a betegével szemben, és ez nem csak az én tapasztalatom volt, hanem elég sok ismerös is hasonlóképpen járt.

Aki nögyógyásznak megy, azok többsége NEM beteges, akár nö, akár férfi - ezzel az erövel a férfi gyerekorvosokat is igen negativan kellene minösiteni, mert ök is igen sok gyereket vizsgálnak nagyrészt meztelenül, akár lányok, akár fiúk.

Mellékesen nekem egyetlen nögyógaszit vizsgálat sem "csiklandós" függetlenül attól, hogy férfi orvoshoz megyek inkább, mert a nökkel sokkal több fájdalmas tapasztalatom volt eddig. Akinek egy ORVOSI vizsgálatról a szex jut eszébe, AZ a beteges fantáziájú ember.

2012. márc. 29. 11:54
 19/38 anonim ***** válasza:
36%
Mindenben egyetértek a ma 11:54-es válaszolóval!!!
2012. márc. 29. 11:56
 20/38 anonim ***** válasza:

Drágáim,

miért nem figyeltek?

Itt most a gyerek nőúgyógyászokról van, volt szó és nem a felnőttről.

Ti úgy érzitek, hogy az egy teljesen normális dolog, ha egy férfi a gyerekek, tinik nemi szerveire szakosodik?

És erről nektek az egészség jut eszetekbe?

2012. márc. 29. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!