Más is kapott gombát (Always) betéttől?
Figyelt kérdés
Normálisan tisztálkodom, a betét is sűrűn cserélem és csak ezzel a márkával vannak gondjaim. Két menstruáció alkalmával használtam a következménye: ahová a betét ért a bőrömhöz bevörösödött, mint ha megégett volna majd nagy darabokban lehámlott. Babáknál használt gyógyszertári kenőccsel szépen el is múlt. Következőleg vettem más fajtát nem volt probléma. Most megint alwayst vettem. Ezúttal már gomba lett az eredmény. Csak én nem bírom ezt a márkát vagy másnál jelentkezett ilyen?2012. márc. 24. 22:27
11/15 A kérdező kommentje:
Jajj de lüke vagy! :-D
2012. márc. 24. 23:43
12/15 anonim válasza:
Gondoltam hátha megsajnálsz és leszel a csajom:P
Bár a gomba végét azért kivárhatjuk :)
13/15 A kérdező kommentje:
Férjem és gyerekem van! :-) De ennek ellenére azért várom hogy véget érjen ez a nyavalya!:-S
2012. márc. 24. 23:53
14/15 anonim válasza:
Nálam is jelentkezett a kivörösödés,kidörzsölés. De úgy mindenhol ahol betét van. Ezért maradtam a Libresse-nél! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!