Másnak is szokott a tisztasági betéttől viszketni a nemiszerve?
Fehér folyás miatt mindig használók,meg mensikor is inkább betétet,nem olyan nagyon gáz,de néha eléggé viszket.Van valakinek ötlete hogy hogyan lehet megszüntetni ezt az érzést?
Fehér folyást lehet megszüntetni és hogyan,v. nem ajánlott?
Én fürdéskor szoktam észre venni,hogy milyen jó érzés megszabdulni a betéttől,meg olyankor hogy viszketet,jó ideig kell mosnom,hogy megszabaduljak ettől az érzéstől,röhögni fogdtok de eset zsepit rakot be,hogy ne legyen az alsóm trutyis és attól nem viszketek.
Lehet hogy betétet kellene váltanom?
Nekem az Always-tól volt ugyanilyen problémám. Váltottam Naturellára és azóta megszűnt.
Azt is észrevettem probléma volt, ha több órán keresztül nem volt cserélve. (itt azt értem, hogy nem volt tele)
Nálam is pont ez van, viszont én tisztasági betéttöl is, de főleg menszikor, mikor betétet használok. Nagyon szörnyű, és már alig várom, hogy szabaduljak meg tőle minden menszikor. Ez miatt csak akkor használom a tisztaságit is, mikor nagyon fontos.
Amugy én is Always-t használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!