Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nekem miért ilyen "jó" a...

Nekem miért ilyen "jó" a menstruáció?

Figyelt kérdés

Tegnap jött meg először és mindenki mondta, hogy mennyire rossz meg, hogy olyan mint ha bepisilnék ilyeneket mondtak! Én meg nem is érzem! Hasam se fáj meg semmi! Persze nagyon örülök neki, csak még is fura! Miért lehet ez?

13/L

2012. márc. 20. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%
Nem feltétlenül fog fájni később sem,és az is lehet, hogy csak minimális problémákat fog okozni nálad. Nagyon-nagyon sok nő van, akinek nincsenek panaszai vagy minimális kellemetlenséggel megússza. A menstruáció nem betegség, nem kellemes, de együtt kell élni vele. A panaszokat lehet csökkenteni vagy megszüntetni. Sajnálom azokat, akik szenvednek miatta, de ez nem törvényszerű mindenkinél.
2012. márc. 21. 08:13
 12/12 anonim ***** válasza:

hát nekem májusban jött meg, az első, második egész normális volt, nagyon minimális fájdalom volt. viszont a harmadik... 8-án kellett volna megjönnie de még mindig semmi, viszont iszonyú görcseim vannak.

12/l

2012. júl. 12. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!