Nekem miért ilyen "jó" a menstruáció?
Tegnap jött meg először és mindenki mondta, hogy mennyire rossz meg, hogy olyan mint ha bepisilnék ilyeneket mondtak! Én meg nem is érzem! Hasam se fáj meg semmi! Persze nagyon örülök neki, csak még is fura! Miért lehet ez?
13/L
Mert szerencséd van. Bár hozzáeszem, hogy az nem jelent semmit, hogy az első előtt nem görcsölsz. Lehet így marad, de lehet, hogy később majd fogsz.
A menzeszt sok nő szerintem rosszul kezeli, rosszul fogja fel.
Nem a görcsöket, a vért meg a szenvedést és a strand nélkülözését kell benne látni, hanem a nőiességet, a termékenységet, az egészséget.
Hidd el, az a legjobb, ha az ember normálisan működik. És ehhez hozzátartozik a rendszeres menzesz.
Biztos vagyok benne, hogy az a sok nő, aki a menzesz miatt panaszkodik, rögtön elgondolkodna, ha vmi miatt (terhesség kivételével persze) több hónapon keresztül nem lenne vérzése, vagy a normális idő helyett 3-4 havonta jönne meg nekik.m
Mázlista vagy ennyi az egész de ez még változhat.
Nekem is egyszer fájt, egyszer nem, össze vissza éreztem magam.
Eleinte azt hittem beledöglök. pokoli derék és hasfájás, fél marék gyógyszer, amitől rosszul lettem, büdösnek éreztem a vizet pár napig, őrületes hányinger, felfordult gyomor, fáradság, levertség, étvágytalanság, puffadás.
Évek múlva ez elmúlt már alig érzem, van hogy észre sem veszem viszont néha fáj de már tized annyira se olyan pokoli mint volt.
Akinek nem voltak görcsei, örüljön, hogy nem tudta meg, milyenek is azok...hogy az ügyeletnek kellett néha kijönni és pár szem Ridol sem enyhítette a fájdalmat...
Ezt az információt nem szabad senkitől elhallgatni, tudnia kell minden lánynak, hogy van ilyen is. Nem kell beleélnie magát, valóban, de tudnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!