Mit vigyek laparoszkópiás ciszta műtétre?
olvasni valot, hogy ne unatkozz, pizsamat es tisztalkodo szereket, hiszen 1 ejszakat ott toltesz el. Lenti borotvalast vegezd el, mivel azt lefogjak vagni, ha te ezt nem vegezted el.j Semmi masra nincs szukseged, talan hivd a barataidat, hogy este szorakoztassanak, igy nem fogsz izgulni, es unatkozni.
Jobbulast!
evőeszközt, poharat és konyharuhát (a legtöbb kórházban nincs ilyesmi) és lehet kelleni fog (ha másnap ebédnél még bent leszel). A pizsamát én nem javaslom, anno azt vittem és szívtam is, hálóinget vigyél (lesz előtte nőgyógyászati vizsgálat stb.)
WC papírt vigyél (ha nem akarod a szobatársaidét használni, mert az sincs a kórházaknak) és olyan papucsot, amit nem sajnálsz és be tudsz vele állni zuhanyozni is).
Műtét után elég kóma az ember a látogatók annyira nem fognak hiányozni csak max a legjobb barátod vagy a kedvesed :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!